Fejlkoder induktionskomfurer Gemlux

Vi har samlet alle fejlkoder induktionskomfurer Gemlux med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl induktionskomfurer Gemlux kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl induktionskomfurer Gemlux, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
E0 Udbrænding af elektriske kredsløb. Det er nødvendigt at kontrollere brugbarheden og integriteten af ​​det interne kredsløb, viklingen kan være åben. Kontakt servicecenteret.
E1 Opvask problemer. Udskift bare opvasken, dette er ikke en kogepladefejl. Brug også køkkengrej med flad bund og ferromagnetisk belægning. Gryder og pander skal have en jævn, jævn bund.
E2 Overophedningsbeskyttelse aktiv. Det virker, hvis du sætter tomme tallerkener på brænderen. Dette betragtes ikke som en fejl, følg blot betjeningsvejledningen. Vi anbefaler at kontrollere ventilationsspalterne.
E3 Problem på grund af høj spænding. Sluk og tænd for kogepladen igen, tjek netspændingen, en stabilisator kan være nødvendig. Hvis problemet fortsætter, skal du udskifte inverteren, kontakt servicecenteret.
E4 Problem på grund af lav spænding. På grund af lav spænding fejler induktionskogepladen og opvarmer brænderne dårligt. Det er nødvendigt at afbryde og tilslutte kogepladen til netværket igen, ring til en elektriker til huset.
E5 Arbejdsfladesensoren har fejlet. Berøringsknapperne reagerer muligvis ikke på grund af fedtpletter og spild af vand på keramikken - tør overfladen af. Kontakt servicecentret for diagnostik og reparation af sensoren og dens komponenter.
E6 Den bipolære transistor virker ikke. I dette tilfælde kan du ikke selv løse problemet. Brug ikke enheden, vi anbefaler, at du straks kontakter service- og reparationsservicen.
E7 Overophedet arbejdsflade. Tjek om det korrekte køkkengrej er på brænderen. Sluk for kogepladen, indtil den er afkølet helt, kog ved lavere effekt.