Fejlkoder induktionskomfurer Electrolux

Vi har samlet alle fejlkoder induktionskomfurer Electrolux med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl induktionskomfurer Electrolux kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl induktionskomfurer Electrolux, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
L Børnesikring er aktiv. For at deaktivere børnesikringen skal du trykke på låsetasten i et par sekunder, indtil du hører et bip.
F Brug af uegnede redskaber til madlavning på brænderen. Der kan være flere årsager: en rund eller ribbet bund (som følge heraf dannes en luftpude). Eller du tog en pande / stegepande uden ferromagnetisk belægning, hvilket også er forbudt.
E1 Temperaturgrænsen for elektronikmodulet er overskredet. Oftest fremkaldes et sammenbrud af en kortslutning af modulet. Udbrænding af kontakter er en anden årsag. Kontakt service for at udskifte defekte komponenter og elektronik.
E3 Kommunikationen med inverteren er afbrudt. Fejlen opstår på grund af en afbrydelse i kredsløbet eller fejl under installationen af ​​kogepladen. Det er nødvendigt at kontakte serviceafdelingen for fejlfinding/udskiftning af inverteren.
E4 Overophedning af brændere. Mest sandsynligt laver du mad ved højeste effekt. Køleelement og ventilation fejler. Reducer varmeintensiteten på kogepladen, eller sluk for den, indtil den er helt afkølet.
E5 Ingen netværkskontakt Tjek netspændingen, den kan være for lav eller for høj. Genstart din enhed. Strømkablet kan ofte blive klemt eller beskadiget.
E6 Kommunikationen med strømomformeren er blevet afbrudt. I dette tilfælde brændte kontakterne på blokken eller selve inverteren ud. Det er umuligt at reparere skaden på egen hånd. For at installere servicebare kontakter eller en blokering skal du kontakte tjenesten.
E7 Køleventilator blokeret eller ødelagt. Tænd for den store brænder i et minut og tænd den. Prøv at rense blæseren. Hvis rengøringen ikke giver det ønskede resultat, skal du kontakte serviceafdelingen for at få den udskiftet.
E8 Der er ingen kommunikation mellem strømomformeren og displayenheden. Du skal installere et nyt bryggercenterstik. Der kan være problemer i selve touchpad'en. Ring til masteren fra servicecenteret.
E9 Defekt elektronik. Årsagen til sammenbruddet kan være en kortslutning i netværket eller ægteskab, oxidation af kontakter. En komplet udskiftning af elektronikmodulet er påkrævet, kontakt servicecenteret.