Fejlkoder induktionskomfurer BOSCH

Vi har samlet alle fejlkoder induktionskomfurer BOSCH med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl induktionskomfurer BOSCH kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl induktionskomfurer BOSCH, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
F2 Overophedning af betjeningspanelet. Du skal reducere brænderens effekt eller slukke for kogepladen, indtil den er helt afkølet. Kontroller ventilatorens tilstand og renhed. Mål ventilationsspalterne (anbefalet bredde 1,5 cm).
F4 Slukning af kogepladen Kogepladen er slukket på grund af nedkøling/ikke brug af kogepladen. Eller du sætter en tom pande. Vi anbefaler, at du kontakter tjenesten til masteren for at diagnosticere enheden.
F8 Langvarig brug af brænderen. For at rette fejlen på displayet skal du trække kogepladen ud i 1 minut og derefter tilslutte den igen. Fejlen burde forsvinde. Læs instruktionerne for flere detaljer.
Е22 Fejl i sensorstyring. Det er svært at diagnosticere årsagen til problemet på egen hånd. En kortslutning kan få nogle kontakter til at brænde ud. Ring til lederen af ​​servicecenteret for diagnosticering og reparation.
Е25 Strømkortet er fejlet. Årsagen til sammenbruddet kan være en kortslutning i netværket eller en overtrædelse af reglerne ved installation af kogepladen. Tilkald en servicetekniker for at reparere og udskifte strømkortet.
ER26 Netspændingen for høj. Genstart kogepladen, afbryd og tilslut igen. Stabilisatoren hjælper med at udligne spændingen, blokere springene. Har brug for et servicecenter.
U400 Forbindelsen virker ikke. Der kan være netværksproblemer eller et ødelagt netværkskabel. Ring til guiden for korrekt installation af enheden og reparationsarbejde.