Fejlkoder induktionskomfurer AEG

Vi har samlet alle fejlkoder induktionskomfurer AEG med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl induktionskomfurer AEG kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl induktionskomfurer AEG, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
F Brug af uegnede redskaber. Brug en pande med flad bund, samme diameter som brænderen. Måske bruger du køkkengrej uden en ferromagnetisk legering - det kan ikke lade sig gøre.
E1 Elektronikmodulet har fejlet på grund af overophedning. Lad kogepladen køle af. Der kan have været en kortslutning i netværket, i dette tilfælde skal du kontakte servicecenteret for at diagnosticere modulet.
E2 Brænderkontrolmodulet virker ikke. Kontakt servicen for at diagnosticere modulerne, de skal udskiftes. Måske er kontakterne gået af eller oxideret - mesteren vil fastslå den nøjagtige årsag til fejlen. Kontakt servicen for at diagnosticere modulerne, de skal udskiftes.
E3 Forbindelsen til inverteren er afbrudt. På grund af kortslutningen brændte transistorerne i modulet ud. Måske er kredsløbet simpelthen åbent, og du skal lodde kontakterne. Kontakt serviceafdelingen for at udskifte dem.
E4 Kogepladetemperaturen er overskredet. Reducer strømmen, lad kogepladen køle af. Du kan slukke for komfuret, indtil det er helt afkølet. Tjek ventilationsspalter. Hvis du ikke kan høre blæserstøjen, er den brændt ud og skal udskiftes.
E5 Kontrolmodulet virkede ikke, baggrundsbelysningen lyser ikke. Genstart din kogeplade. Mest sandsynligt er kontakterne brændt ud, eller dioderne skal udskiftes. Kontakt servicecenteret, mesteren vil være i stand til at ordne alt.
E6 Ingen forbindelse til power inverter. Strømomformeren kan brænde ud på grund af en strømstød i netværket eller en fabriksfejl. Sluk for komfuret, og kontakt omgående servicecenteret for afgang af mesteren for diagnostik.
E7 Køleventilatoren virker ikke. Mest sandsynligt er blæseren udbrændt eller snavset. Rengør det for støv, hvis det ikke virker, tilkald en specialist. Mesteren vil være i stand til at ordne det og samtidig kontrollere ventilationen på panelet.
E8 Afbrydelse af kommunikationen mellem indikationen og strømenheden. Åbent kredsløb og udbrændthed fører til sådanne uønskede konsekvenser. Vær forsigtig, gør ikke noget selv. Ring til lederen af ​​servicecenteret for at reparere blokkene og udskifte dem.
E9 Konfigurationsproblem. Fjern glasset og indikationsstikket, sæt kogepladens glas på plads igen, hvis problemet ikke er løst, kontakt servicecenteret for at udskifte indikationskortet.
E22 Tryk på flere knapper. Der kan være spildt vand på knapperne, tør kogepladen af. Genstart, hvis problemet ikke er løst - kontakt tjenesten.
L Børnesikringen er aktiveret på kogepladen. Tænd for kogepladen og hold "lås"-knappen nede i 4 sekunder. Dernæst vil det karakteristiske signal gå ned, og displayet vil vise fjernelse af beskyttelse.